Castrol Magnatec 5W-30 A5-1 Liter

Næsten 75% af sliddet på motoren sker, mens motoren varmer op. Når motoren stopper, løber olien bort fra de kritiske dele på motoren – men det sker ikke med de intelligente molekyler i Castrol Magnatec.

Lagerstatus: På lager

83,75 kr
  • Køb 4 for 80,00 kr pr. stk. og spar 5%
Beskrivelse
Detaljer

Næsten 75% af sliddet på motoren sker, mens motoren varmer op. Når motoren stopper, løber olien bort fra de kritiske dele på motoren – men det sker ikke med de intelligente molekyler i Castrol Magnatec. De klæber fast til motoren som en magnet og danner på den måde et ekstra lag af beskyttelse.

Castrol Magnatec unikke formulering beskytter fra det øjeblik du drejer nøglen, hvilket reducerer * slid på motoren. Nu med ultra-raffinerede molekyler, for beskyttelse du kan se, høre og føle.

Castrol Magnatec. Beskyttelse fra det øjeblik, du drejer nøglen.

*Testet efter slidtesten Sequence IVA.

Anvendelsesområde

Castrol Magnatec 5W-30 A5 kan anvendes til benzin- og dieselmotorer, hvor producenten anbefaler en 5W-30 olie med specifikationen ACEA A5/B5, A1/B1 eller API SN/CF, ILSAC GF-4.

Castrol Magnatec 5W-30 A5 er udviklet til brug i Ford biler, der kræver en 5W-30 olie som møder Ford WSS-M2C-913-D, Ford WSS-M2C-913-C, WSS-M2C-913B eller WSS-M2C-913A.

Fordele

Castrol Magnatecs intelligente molekyler:

Klæber sig til kritiske motordele, når olien løber fra

Klæber til motoren og danner et ekstra lag af beskyttelse fra starten og fremefter

Binder sig til metaloverfladerne og gør motorens dele mere modstandsdygtige over for slid

Er kombineret med syntetisk teknologi for at yde bedre beskyttelse ved høje og lave temperaturer

Giver vedvarende beskyttelse under alle køreforhold og temperaturer Castrol Magnatec 5W-30 A5 giver fremragende motorydelse under start i selv ekstrem kulde.

Bedømmelser
Varen passer på