Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50-1 Liter

Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 er en fuldsyntetisk 4-takts motorolie til moderne højtydende sportsmotorcykler, som
giver øget motoracceleration og kraft helt op til maksimale omdrejninger.

Lagerstatus: På lager

98,75 kr
Beskrivelse
Detaljer

Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 er en fuldsyntetisk 4-takts motorolie til moderne højtydende sportsmotorcykler, som giver øget motoracceleration og kraft helt op til maksimale omdrejninger.

Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 er udviklet med Race Derived Technology baseret på Castrols lange og succesfulde involvering i racing. Olien flyder hurtigt og bevarer sine egenskaber, så den reducerer friktion i motoren selv under de skrappeste kørebetingelser.

Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 er specielt udviklet til kørere, som elsker at køre deres maskiner til grænsen. Den er testet med dokumentation for at levere ekstraordinær acceleration og kraft, så snart der gives gas.

Den har desuden fordelen ved Castrols Trizone Technology™, som sikrer uovertruffen ydelse og beskyttelse. Castrol Power 1 Racing 4T – ultimativ ydelse ved ekstrem kørsel.

Anvendelsesområde

Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 er udviklet til højtydende sportsmotorcykler, som giver optimal kraft og beskyttelse under alle forhold, hvor API SL og JASO MA2 anbefales

Fordele

Fuldsyntetisk 4-takts olie til motorcykler baseret på Trizone Technology™

Testet med dokumentation for at levere ekstraordinær acceleration, så snart der gives gas

Flyder let og bevarer sine egenskaber, så den reducerer friktion i motoren selv under de skrappeste forhold

Testdata viser, at Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50 giver en markant forbedring af accelerationsydelsen sammenlignet med øvrige 20W-50 olier.

Bedømmelser
Varen passer på