Handelsbetingelser

Betaling

Varer bestilt hos MSP Tuning, kan betales med kreditkort.
Ved betaling med kreditkort, vil beløbet blive fratrukket kortet, i det øjeblik det købte produkt forlader MSP Tuning.
Vi tager i mod følgende korttyper: Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Eurocard/MasterCard og JCB.

Levering
Pakker leveres med Post Danmark eller GLS

Reklamationsret

24 måneders reklamationsret - evt. begrænset af holdbarhedsdato - gælder også brugte vare og skaffevare, men ikke specielt fremstillet vare, f.eks. med specielle mål eller indgraveret navn. Man skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden to måneder efter man har konstateret fejlen eller mangle


Fortrydelsesret
Den 14 dages fortrydelsesret i forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen modtages af køber. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage, tilbagebetaler vi ordrens pålydende. For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen. Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Såfremt varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, vil MSP vurdere varens salgsværdi. Varen bedes venligst returnere i original emballage, såfremt man ønsker at benytte fortrydelsesretten.
I værste fald kan manglende original emballage medføre, at købet ikke kan fortrydes. Såfremt varer returneres, med henblik på brug af fortrydelsesretten, står køber for omkostninger ved forsendelse.

Rabatter:
Med mindre andet er anført, kan rabatter ikke kombineres med hinanden eller med vare på udsalg. 

 

Persondatapolitik & Cookies

 

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles iht. Persondataloven.

 

 

 

Personoplysningerne registreres hos (MSP Aps) og opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for  altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysnigner, når data sendes og opbevares elektronisk - hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvilkling af internetttet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinier for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden.Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

 

Direktøren for (MSP aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.msp-tuning.dk er Morten Petersen direktør.

 

 

Oplysninger afgivet til www.msp-tuning.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

 

 

 

Som registreret hos MSP aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til MSP aps via e-mail info@msp-tuning.dk

 

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til support@msp-tuning.dk.
Hvis det ikke lykkedes at finde en løsning, kan du indgive klage til relevante nævn på området forbrugerklagenævnet (https://www.forbrug.dk/) såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. Dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.

 

 

Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

 

 

Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere.

ODR stå for Online Dispute Resolution (online-klageløsning).

For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet.

Formålet med ODR platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden.

Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til feks.en italiensk virksomhed der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.

 

EU’s OnlineDisputeResolution:

 

Er der noget galt med din ordre, eller lever den ikke op til dine forventninger, kontakt os da venligst, så vi sammen finder en tilfredsstillende løsning.

I henhold til loven skal vi henvise til flg. link - hvis ikke du ønsker at tale med os først;

http://ec.europa.eu/consumers/odr/