NyhedTilbud

»Sportspakke Ø10 + Sport Edition 21mm

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.249,00 kr

Tilbud 999,00 kr

Leveringstid 1-2 hverdage
Beskrivelse
Detaljer
Sport pakken består af R-setup sport cylinderkittet samt R-setup 21mm Sport Edition karburatoren. Sættet er en rigtig fornuftig løsning og et godt sted at starte hvis man vil opnå en markant bedre acceleration og en højere topfart. Både cylinderkittet og karburatoren er udviklet med henblik på sports brug. Den samlede normalpris for delene er 1168,- men køber man det som sæt er prisen kun 999,- svarende til 13% rabat!!

Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode eller så længe lager haves!

R-setup sport 70cc er et 47mm støbejerns cylinderkit med 2-ringet stempel, i høj kvalitet.
Cylinderen er velegnet til hverdagsbrug og takket være de specialdrejede skørter passer den direkte i en begrænset motorblok.(på bla Jog R og Sonic)


R-setup 21mm Sport Edition karburatoren er sammensat specielt med henblik på sport og semi-racing opsætninger. Der er bl.a. ændret svømmervægt, tomgangsdyse, dysenål og hoveddyse. På den måde er den optimeret til brug på sport og semi-racing motorer - til racing og hyperracing opsætninger anbefaler vi R-setup 21mm Racing Edition karburatoren. Udvendigt er Sport Edition karburatoren som den kendte Black Edition - med metalbundkar, quickskift af dyse og skruelåg ved gasspjæld så det hurtigt og nemt kan checkes eller udskiftes. Derudover er karburatoren malet og lakeret så den er mere modstandsdygtig overfor skidt og snavs. Karburatoren bruger samme dyser og alle andre reservedele som Stage6/Dell'Orto Black Edition.
OBS! Selvom karburatoren er optimeret til sport og racing opsætninger skal dysen selvfølgelig tilpasses den individuelle opsætning.

Bedømmelser
Varen passer på
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?